top of page

About Us

The Change Starts With You

WHALE DESIGN LAB is here to make your design dream a reality. Whatever you’ve envisioned for your home or workspace, we are here to get it done. Since 2017, our professional, creative team has been designing the spaces that are most important to our clients. Let us lead the way to an outcome you’ll absolutely love.

In short, we’re here to help you love your space. We pay great attention to detail, and know how crucial the little touches are. We’ll work closely with you to understand what you want, what your style is and which elements are most important to you. Schedule a consultation with us today.

   

WHALE DESIGN LAB ở đây để biến giấc mơ thiết kế của bạn thành hiện thực. Bắt đầu từ năm 2017, đội ngũ sáng tạo của chúng tôi đã thiết kế những không gian quan trọng nhất đối với khách hàng. Hãy để chúng tôi đưa bạn đến một kết quả mà bạn chắc chắn sẽ yêu thích.

Chúng tôi ở đây để giúp bạn yêu thích không gian của mình. Whale quan tâm và chú ý đến từng chi tiết, chúng tôi biết rằng những chi tiết nhỏ quan trọng đến thế nào. Tại đây, Whale sẽ làm việc trực tiếp với bạn để hiểu rõ bạn muốn gì, phong cách của bạn là gì và những yếu tố nào quan trọng nhất đối với bạn. Hãy lên lịch hẹn để Whale tư vấn cho bạn ngay hôm nay.

Press

Archdaily-1.jpg
dezeen_dezeens-new-logo_1.jpg
archello-01.jpg
Vietcetera-logo-transparent-4.png
designboom-03.jpg
AD_Magazine_logo.svg copy.jpg

Our Partners

Partners in Decor Crime

We are an interior design and construction company with many years of experience in the industry. Throughout the years, we have had the opportunity to collaborate with many talented and passionate customers, resulting in remarkable homes and living spaces. These are just some of the clients whose homes and businesses we have transformed. Take a look below and get in touch to see how we can help you today.


Chúng tôi là một công ty thiết kế và thi công nội thất với nhiều năm kinh nghiệm trong ngành. Trong suốt thời gian qua, chúng tôi đã có cơ hội hợp tác với nhiều khách hàng tài năng và đam mê, kết quả đã tạo ra những căn hộ và không gian sống tuyệt vời. Dưới đây là một số khách hàng, cả cá nhân và doanh nghiệp, mà chúng tôi đã biến đổi không gian sống và làm việc của họ.

GIỚI THIỆU & TIN TỨC-14_edited.jpg
GIỚI THIỆU & TIN TỨC-12.jpg
vietthainong-02_edited.jpg
social-share.png
images (1).png
unnamed.jpg
05LG_EG_egger_600x600px.jpg
326353242_573675327641008_7299694900673499049_n.jpg
bottom of page